8th EUV-FEL Workshop



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Openning Remarks

Monday, 29 January 2024 13:00 (10 minutes)

Presenter: PROF. SUNAO ISHIHARA (REPRESENTATIVE OF EUV-FEL LIGHT SOURCE STUDY GROUP FOR INDUSTRIALIZATION)

Greeting

Contribution ID: 2 Type: not specified

Greeting

Monday, 29 January 2024 13:10 (5 minutes)

Presenter: DR. TETSUYUKI MURAMATSU (MEXT)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Target of the workshop

Monday, 29 January 2024 13:15 (10 minutes)

Presenter: PROF. HIROSHI KAWATA (KEK (SECRETARY OF THE WORKSHOP))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

The Future of Semiconductor Manufacturing: New Developments in Speed and Innovation.

Monday, 29 January 2024 13:25 (40 minutes)

Presenter: DR. KAZUNARI ISHIMARU (RAPIDUS CORPORATION)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

The Last Light Source

Monday, 29 January 2024 14:05 (30 minutes)

Presenter: DR. ERIK R. HOSLER (XLIGHT, INC.)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Overview of accelerator element development in KEK for realization of EUV-FEL

Monday, 29 January 2024 14:35 (30 minutes)

Presenter: PROF. SHINICHIRO MICHIZONO (ACCELERATOR LABORATORY, KEK)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

The importance of and methods for coherence reduction in accelerator based lithography systems

Monday, 29 January 2024 15:20 (30 minutes)

Presenter: DR. PATRICK P. NAULLEAU (EUV TECH INC., LAWRENCE BERKELEY NATIONAL LABORATORY)

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

The current status and difficulties in manufacturing multilayer mirrors for BEUV lithography

Monday, 29 January 2024 15:50 (30 minutes)

Presenter: DR. HISATAKA TAKENAKA (TOYAMA CO., LTD.)

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Plasma Dynamics and Future of LPP-EUV Source for Semiconductor Manufacturing

Monday, 29 January 2024 16:20 (30 minutes)

Presenter: PROF. HAKARU MIZOGUCHI ET AL. (QUANTUM AND PHOTONICS TECHNOLOGY RESEARCH CENTER, KYUSHU UNIVERSITY)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Closing address

Monday, 29 January 2024 16:50 (5 minutes)

Presenter: KOKI UCHIMARU (KEK, EXECUTIVE DIRECTOR)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Photo-session

Monday, 29 January 2024 16:55 (5 minutes)